sunnuntai 13. tammikuuta 2019

Desantit hallituksessa, eduskunnassa, virkamiehinä täyteen rikosoikeudelliseen vastuuseen lastemme raiskauksista matu- ja islaminvaasion uhreina, sekä ikuiseen ulosottoon

Monasti hyväkään ns "asiallinen" kriittinen kirjoitus ei kanna hedelmää, jollei toimenpiteitä aleta välittömästi kuten erilaisten lapsenraiskaajien suhteen keskuudessamme
Vaarana kansakunnallisesti kuin monasti onnettomuuksissa: Käy kuten Estonialle keulaluukku aallokossa kun odotellaan kapteenin määräyksiä. Seppo Lehto eduskuntavaaliehdokas Pirkanmaa https://eduskuntavaaliehdokas.blogspot.com twitteristä poimittu Seppo Lehdon kommentti suvakkihoroille, nyt myös tässä arvioitavaksenne.

Banaani on hyvä hedelmä, tyytykäämme niihin, banaaninpoimijat pysykööt kotiseuduillaan, ilman että tulevat rasitteeksemme ja kansalliseksi turvallisuusuhaksemme suvakkihorojen tyhmyyden takia demokratiavajeen mahdollistamana.


Seppo Lehto kansakunnallinen profeettanne ja eduskuntavaaliehdokkaanne Pirkanmaalta kevään 2019 eduskuntavaaleissa tuellanne. Kiitos etukäteen tuestanne.
Desantit hallituksessa, eduskunnassa, virkamiehinä täyteen rikosoikeudelliseen vastuuseen lastemme raiskauksista matu- ja islaminvaasion uhreina, sekä ikuiseen ulosottoon.

----------------------------------------
https://pirkanmaan-eduskuntaehdokas.blogspot.com/
-------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti